0182 – 20 50 24 info@novadens.nl

Werkwijze van Novadens

Eerste ervaring van je product

 

De eerste ervaring die klanten van je product hebben, begint met de verpakking. Merken en bedrijven vertellen met de verpakking waar ze voor staan, zonder woorden. Een verpakking beschermt niet alleen, het maakt je product memorabel.

Novadens ontwikkelt innovatieve verpakkingsconcepten die uniek zijn in de markt en daar waar mogelijk volledig duurzaam. Of je nu een (eenpersoonsverpakkingen) voor de horeca, FMCG of zorg nodig hebt, onze oplossingen zijn net zo specifiek als jouw producten. 

Naast het ontwikkelen van verpakkingen, gaan we ook samenwerkingsverbanden aan tussen leveranciers en productiebedrijven, zodat we blijven vernieuwen. Voorbeeld hiervan is het verpakken in een recyclebare papieren verpakking of de biobased composteerbare folie. Novadens is o.a. actief binnen verschillende sectoren zoals FMCG, Horeca, Leisure, koffie leveranciers en zorginstellingen. We zorgen ook voor de opslag en distributie van het product. Kortom, we bieden een totaaloplossing voor alle klanten, relaties en partners waarmee wij samenwerken.

 

1

Wensen bespreken

Wat is de wens voor de verpakking? Waar staat je merk voor? Samen bespreken we de wensen en bepalen welke verpakkingsoplossing het meest geschikt is. 

2

Concept verpakking

Elk onderdeel van de verpakking heeft een doel, van visueel aantrekkelijk zijn, tot makkelijk om te openen. De besproken wensen worden in een prototype ontworpen om te testen. 

3

Productie & levering

Na goedkeuring van het ontwerp, worden de verpakkingen geproduceerd en geleverd binnen de afgesproken tijd. Met spoed een verpakking nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

1.2.3.

De voordelen van Novadens

Innovatieve verpakkingen

Novadens is een bedrijf dat innovatieve en oplossingsgerichte verpakkingen ontwikkelt, van (bio)plastic tot papier.

BRC en IFS Certificering 

Onze productielocaties hebben een BRC en IFS certificatie, waarbij ze de hoogste certificering hebben die in de markt gangbaar is. 

Maatwerk oplossingen

De ervaring van Novadens in het verpakken van producten in de voedingswarenindustrie en de zorgsector is groot, zodat wij een maatwerkoplossing kunnen bieden. 

Flexibele totaaloplossing

Novadens hanteert een professionele en flexibele aanpak voor ontwikkelen van verpakkingen. Naast het ontwikkelen, gaan we ook samenwerkingsverbanden aan tussen leveranciers en productiebedrijven, zodat we blijven vernieuwen. Ook verzorgen we de distributie en opslag van de producten.

Duurzame materialen

Novadens werkt met veel duurzame producten, zoals composteerbare folie. Deze folie bestaat uit 100% hernieuwbare grondstoffen en kan dus mee met de GFT-bak. Daarnaast kunnen wij ook verpakken in een recyclebare papieren verpakking.

{

Succes

Kantoor

Novadens 
Moordrecht

Contact