0182 – 20 50 24 info@novadens.nl

Logobedrukking

Persoonlijke indruk
Maak een afspraak

Huisstijl

Ben je op zoek naar die eerste, persoonlijke indruk van jouw product? Novadens kan je helpen met gepersonaliseerde voedings of zorgproducten zoals bedrukte pepermunt, koekjes, verfrissingsdoekjes of suikersticks en melkcups? Allerlei verpakkingen zijn te bedrukken met logo of huisstijl. 

Duurzame verpakking met logo

De belangrijkste trend van dit moment is duurzaamheid. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om verpakkingen met logo te voorzien die op een natuurvriendelijke manier gemaakt is, bijvoorbeeld van biologische afbreekbare plastic. Interesse in een duurzame oplossing? Neem contact op.

Logo bedrukking

Een verpakking kiezen waarop je niet alleen je product beschermt, maar ook laat zien wie het bedrijf is. Met vele opties kunnen wij de huisstijl of logo op de verpakking plaatsen. Novadens helpt je graag op weg. 

Flowpacks en Zakjes

Verpakkingen zijn er in vele vormen en maten. Hoewel voor een buitenstaander een sachet en zakje gelijk lijken, worden ze op andere manieren geopend. Ook is het mogelijk om zakjes in doverse hoogtes te leveren, terwijls flowpacks geschikt zijn voor per stuk verpakte producten. Bespreek je verpakkingswensen en wij adviseren je in het maken van de beste keuze.

Unieke verpakking nodig?

Kantoor

Novadens 
Moordrecht

Contact