Sunwipe

Novadens heeft een brandnieuwe suntissue: Sunwipe!

Het kan heel snel gaan in de zon. Je hoeft maar even onbeschermd in de felle zon te zitten en je kunt al roodverbrand zijn. En dat is ongezond! Om dat te voorkomen heeft Novadens een bijzonder handig en handzaam zonnebranddoekje ontwikkeld: Sunwipe.

Met Factor 30 beschermt het zonnebranddoekje buiten gewoon goed

Sunwipe bevat zonnebrandcrème factor 30. Daarmee ben je een flinke tijd goed beschermd tegen de zon. De sun-tissue bevat voldoende sun lotion om gezicht en armen en benen in te smeren. Maar let op: één doekje is niet voldoende voor het hele lichaam. Bovendien is het verstandig om je na verloop van tijd opnieuw in te smeren. Zeker als je veel transpireert en nadat je gezwommen hebt.

We krijgen er een kleur van: Sunwipe is goedgekeurd voor de hele Europese markt

Aan de ontwikkeling van onze suntissue en de verpakking is maar liefst vier jaar productontwikkeling voorafgegaan. Het resultaat mag er zijn: ons gloednieuwe zonnebranddoekje heeft de strenge Europese testen met glans doorstaan.

Sunwipe is innovatief en duurzaam

Dankzij de innovatieve verpakking zijn de suntissues tenminste 2 jaar houdbaar. Factor 30 blijft duurzaam van kracht. Dit in tegenstelling tot een fles zonnebrandcrème. Daarbij neemt de bescherming af, zodra deze geopend is door blootstelling aan de buitenlucht. En wat ook heel duurzaam is: de Sunwipe zonnebranddoekjes zijn gemaakt van natuurlijk nonwoven materiaal.

Sunwipe is buiten gewoon handig om mee te nemen

Geen onhandig gesjouw en geknoei met flessen zonnebandcrème. De zonnebranddoekjes zijn waterdicht, licht, compact en per stuk verpakt. Daardoor kun je ze makkelijk in je tas, jas of broekzak stoppen.

Naar school, tijdens het werk, bij het sporten, in het vliegtuig of op een festival

Dankzij het handzame formaat kun je Sunwipe overal makkelijk meenemen. In de broodtrommel van schoolgaande kinderen, zodat zij zich tijdens de pauze kunnen beschermen tegen de zon. In de binnenzak van je overall als je buiten aan het werk bent. In je broekzak bij het sporten. In je handbagage in het vliegtuig, waar flessen zonnebrandcrème vaak verboden zijn. Of in je portemonnee tijdens een festival, waar je het liefst zo min mogelijk spullen bij je hebt.

Sunwipe pakt ook geweldig uit bij je klanten of gasten

Wat is er nou aardiger en attenter dan je klanten of gasten te beschermen tegen de zon. Leg een zonnebranddoekje op de balie voor je gasten. Of stuur je klanten zo’n lichtgewicht zonnebranddoekje Sunwipe toe om hem bijvoorbeeld te smeren op hun zomer- of wintersportvakantie. Een gebaar waarmee je de sympathie van je klanten en gasten wint. En nog heel voordelig ook. Maar niet gratis natuurlijk. Immers: voor niets gaat de zon op.

Sunwipe met eigen logo

Regelmatig krijgen wij de vraag of we de Sunwipes kunnen leveren met een eigen bedrukking. Dit is mogelijk, echter vanaf 50.000 stuks. Wij snappen dat dit aantal voor veel bedrijven veel te veel is en daarom bieden we 2 mogelijkheden aan om er toch je eigen ontwerp aan toe te voegen.

Envelop voor Sunwipe

Vanaf 100 stuks bieden wij een full colour envelop aan, welke zowel aan de buitenkant als binnenkant naar eigen inzicht kan worden bedrukt. Omdat het een digitale druk is kunnen wij verschillende orders samenvoegen. Twee keer per seizoen bundelen wij alle orders van onze klanten om iedereen een zo scherp mogelijk voorstel te kunnen voorleggen. Erg handig als informatiedrager bij een (golf)evenement om een plattegrond of scorecard op te drukken. Maar ook als horeca ondernemer kun je de envelop bijvoorbeeld als lunchkaart gebruiken.

Doosje voor 3-4 of 5 Sunwipes

Wil je toch liever meerdere Sunwipes per persoon weggeven? Dan is het doosje een mooie oplossing. Hierin passen, afhankelijk van de wens, 3, 4 of 5 Sunwipes. Het doosje is te verkrijgen vanaf 500 stuks. Alle doosjes worden afgevuld met onze eigen standaard Sunwipe.

Zonnebranddoekjes bestellen?

Wil je ook het gemak en de bescherming van onze sunwipes ervaren? Neem dan snel contact met ons op!