Pepermunt met Logo

Pepermunt met logo is een ideale manier om meer waarde te halen uit jouw weggevertjes. Pepermunt is een belangrijke toevoeging aan de communicatieuitingen van elke horecagelegenheid, beursstand of zelfs kantoorruimte. Het verfrissende snoepje is erg populair bij jouw bezoekers. Als ze het pepermuntje niet direct opeten, dan verdwijnen ze vaak in broekzakken, jaszakken of tassen. Een unieke kans om jouw logo ook op een later tijdstip nog eens te laten zien.

Wat zijn de voordelen van pepermunt met logo

Het bedrukken van pepermunt met jouw logo door Novadens heeft een aantal voordelen:

  • Groot bereik onder uw doelgroep
  • Het bedrijf komt nogmaals onder de aandacht
  • Bedrukken vanaf kleine oplages (bijv. 10.000)
  • Haal meer waarde uit jouw weggevertjes
  • De frisse mint is minimaal 3 jaar houdbaar 
  • Professioneel advies over de pepermuntverpakking
  • We kunnen bedrukken in full colour
  • Digitale druk of offset bedrukking

Waarom kies je voor Novadens?

Waarom kiezen onze klanten voor Novadens? Bij Novadens denken wij graag met onze klanten mee. Daarbij verplaatsen wij ons graag in het perspectief van de klant en zoeken daarbij de beste, en goedkoopste, optie. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zorgen we altijd voor een perfect product dat aansluit op uw marketingstrategie. Onze klanten zijn enorm enthousiast over de resultaten. Voor een perfect resultaat kies je voor Novadens.

Bekijk hier de menukaart van Novadens

Heb je vragen over de opties voor het bedrukken van pepermuntjes? Neem dan gerust contact op met  ons. Je kan ons op werkdagen bereiken via +31 (0) 182 - 20 50 24, of e-mailen naar info@novadens.nl. Daarnaast hebben wij een menukaart met al onze producten op een rijtje. Wil je eerst eens rustig door ons assortiment bladeren? Download de menukaart door op onderstaande button te klikken.
 


 

Naast deze diensten leveren wij ook andere artikelen die bijdragen aan uw zichtbaarheid. Denk hierbij aan koffiekoekjes, zoutsachets en andere Food & Care-producten. Novadens draagt graag bij aan uw zichtbaarheid en verhoogt de waarde van uw weggevertjes. Kies voor kwaliteit en maak van uw kopje koffie een visitekaartje.