Pepermunt bedrukken - Opvallen door pepermunt met logo?

Uw pepermunt bedrukken is dé manier om je bedrijfslogo van hand-tot-hand te laten gaan. Al in kleine oplages maakt Novadens Food & Care Solutions het mogelijk om los verpakte pepermunt met logo te bedrukken. Zo haalt u meer waarde uit het frisse snoepje gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo. 

Uw pepermunt bedrukken met logo is een ideaal alternatief om jouw bedrijfslogo en -naam op te laten vallen. Immers bereik je met deze reclame al snel een grote doelgroep. Uit gewoonte nemen mensen los verpakte pepermunt mee als verfrissing wanneer ze een gelegenheid verlaten. De drempel bij het publiek om een pepermuntje mee te nemen is erg laag. Hierdoor zullen ze het bedrijfslogo snel onder ogen krijgen. 

Pepermunt bedrukken met logo: groot bereik

Daarbij vergroot het bereik nog eens extra, want mensen zijn vaak geneigd om meerdere pepermuntjes van een schaal af te halen. Wanneer de doelgroep de pepermunt later uit de bedrukte verpakking haalt, komt jouw bedrijf nogmaals onder de aandacht.  

Bedrukte pepermunt met logo op een schaaltje

Pepermunt met logo: voor welke branches?

Wij menen dat de pepermunt met logo erg geschikt is voor ondernemingen in de financiële dienstverlening, het grootbedrijf, MKB of de horeca. Denk bij laatstgenoemde bijvoorbeeld aan: restaurants, hotels, toeristische parken en de betere uitgaansgelegenheden. 

Met de bedrukte pepermuntverpakking hebben zij hun eigen pepermunt met logo om trots op te zijn. De bedrijfsnaam komt overal op terug. Natuurlijk is bedrukte pepermunt ook mogelijk voor andere branches. Of bespreken wij met jou onze andere vormen van logomarketing. Novadens Food & Care Solutions is de spin in het web van verschillende sectoren voor verpakkingsoplossingen.  

Waarvoor staan wij als Novadens Food & Care Solutions?

Wij vinden dat de beleving van het gepersonaliseerde snoepgoed zoals pepermunt met logo zo goed mogelijk over moet komen op de doelgroep. Dan is de boodschap achter deze marketinguiting geslaagd. 
Het is belangrijk dat de bedrukte pepermunt met logo een krachtige indruk blijft houden bij het publiek. Dat past binnen onze visie: de merkbeleving van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen. Het personaliseren van producten geeft binnen die visie juist extra meerwaarde aan je bedrijf. 

Novadens Food & Care Solutions vindt het belangrijk om je als opdrachtgever bij het hele proces te betrekken. Wij adviseren hoe je je het beste profileert. Samen bespreken wij de plaatsing van het logo en een efficiënte indeling van de rest van de verpakking. 

Pepermunt bedrukken bij Novadens staat gelijk aan een breed aanbod. Zo is het mogelijk om op de achterkant een dankwoord achter te laten. Of andere gegevens te vermelden, zoals de website of het telefoonnummer. Ten alle tijden weet je waar je voor kiest en is het mogelijk om daar met ons over te sparren.

Pepermunt bedrukken met logo voor lokale ondernemers

Wat maakt het prijstechnisch interessant om snoepgoed te bedrukken?

Private Label pepermunt met logo is een doeltreffend marketingmiddel. Niet alleen omdat het een groot bereik heeft. Ook prijstechnisch is het bedrukken van pepermuntverpakkingen interessant. Dat komt door de technologische vooruitgang. 

Nieuwe innovaties binnen de druk- en printtechnieken vergemakkelijken het om in kleine oplages snoep of pepermunt van een logo te voorzien. Zo kan je al vanaf een kleine betaalbare hoeveelheid pepermunt bedrukken in (bijv. 10.000 stuk) full colour en met jouw eigen bedrijfslogo. Maar bij grotere hoeveelheden adviseren wij om het logo en de verpakking offset te drukken. Dat geldt vanaf ongeveer 100.000 stuks. Wij adviseren je hier graag over en rekenen het door. 

Meer informatie: 

Als Novadens Food & Care Solutions bekijken wij wat het voordeligst is in jouw belang. Ben je benieuwd welke oplagen pepermunt bedrukken voor jou het interessants zijn, neem dan contact op met Novadens Food & Care Solutions via:  +31 (0) 182 - 20 50 24, of via info@novadens.nl. De verschillende varianten van de bedrukte pepermunt met logo lichten wij verder in de tekst toe. 

Wat maakt bedrukte pepermunt met logo duurzaam? 
Zowel het snoepgoed als de folieverpakkingen met bedrijfslogo erop zijn van eigen bodem.  In deze branche importeren wij dikwijls uit andere landen, zoals Duitsland. Wij doen dat bewust niet uit duurzaamheidsoverwegingen. Om het milieu niet te belasten werkt Novadens Food & Care Solutions uitsluitend met Nederlandse producenten. 

Sterke smaakbeleving pepermunt met bedrijfslogo
Om de beleving krachtig en fris te houden, levert Novadens Food & Care Solutions de bedrukte pepermunt in een sterke folieverpakking met daarop het bedrijfslogo. Deze folie zorgt ervoor dat externe factoren (zoals vochtigheid) de pepermunt niet klef maken. Zo blijft de kwaliteit behouden. 

Pepermuntjes bedrukken met een  gepersonaliseerd met logo

Het snoepgoed dat wij verpakken is van hoge kwaliteit. De frisse mint-smaak blijft zeker tot 3 jaar gegarandeerd. Wij versterken de smaakbeleving met een goede stevige bite bij inname en een goede verfrissing na afloop. 

Hoe beoordelen wij de verpakking? 
Wanneer wij met de klant de kwaliteit van de verpakking beoordelen, letten wij op de details. Zo controleren wij kritisch: 

  • Is het logo opvallend genoeg?
  • Kan de andere informatiebeschrijving compacter?
  • Wat is prijstechnisch een goede kleurverdeling voor de bedrukte pepermunt? 
  • Welk advies over het logo kunnen wij nog meer geven?

In hoeverre bepaal je zelf hoe het bedrijfslogo op pepermuntverpakking komt?
Wij werken transparant en spreken met je door wat je kan verwachten. Gezamenlijk kiezen wij de beste afbeeldingen en afmetingen. Hier luisteren wij goed naar je behoeften. Het is belangrijk dat je weet hoe de boodschap op de verpakking overkomt. Daarom presenteren wij niet alleen de drukproef, maar nemen ook dummy’s mee en een proefverpakking.  

Om het eindresultaat goed te kunnen beoordelen is het voornaamste dat je de juiste versie in handen hebt. Zo heb je als opdrachtgever altijd een goed voorbeeld van hoe het bedrukte logo eruit komt te zien op de pepermuntverpakking. Hier checken wij de klanttevredenheid en -wens. 

Novadens Food & Care Solutions is al jaren de spin in het web. Wij zijn de specialist in foodverpakkingen voor met name de foodservice. Wij hebben de ambitie dat de bedrukte pepermuntcampagne een succes wordt. 

Hoe verloopt de procedure van het pepermunt bedrukken met logo?
Voor de klant is het belangrijk dat hij/zij weet waar hij voor kiest. Onze opdrachtgevers krijgen daarom altijd een drukproef ter beoordeling. Pas wanneer de proefversie officieel is geaccordeerd, gaat Novadens Food & Care Solutions over tot de productie van de pepermunt met logo. 

Wij leveren de bestelling persoonlijk af. Zo blijven wij van het begin tot eind betrokken bij onze opdrachtgever, en heb je altijd een aanspreekpunt. Wanneer wij horen dat de verwachtingen zijn overtroffen, dan zijn wij ook positief. Novadens Food & Care Solutions streeft immers naar perfectie.

Pepermunt met logo bedrukken in kleine oplages

Bedrukt of geprint logo op pepermunt: welke varianten kies je als opdrachtgever?
Op verschillende manieren is de bedrukte pepermunt logo erop leverbaar. In de toekomst is het zelfs mogelijk om je logo op het pepermunt zelf te drukken. Nu heb je de keuze tussen een digitale druk in full colour, of in offset bedrukking. 

Welke keuze de beste is, dat hangt af van de situatie. De hoeveelheid bedrukte pepermunt en het aantal kleuren heeft daarop invloed. Soms is het aantrekkelijker om voor digitale print of voor offset te kiezen. De digitale druk is aantrekkelijk vanaf 10.000 stuks, rond de 100.000 stuks is offset bedrukking rendabeler.

Wat je moet weten als jij je bedrijfslogo laat drukken op pepermuntverpakking? 
Novadens Food & Care Solutions levert de bedrukte pepermunt standaard in 1 of 2 stuks per gedrukte verpakking. In overleg zijn ook andere varianten mogelijk. Wij leveren dit af per 3000 stuks in een doos. Dat is vaak voor de klant een handzame hoeveelheid om op te slaan of bij te vullen. 

Tegen meerprijs leveren wij de bedrukte pepermunt met logo ook in silo of in zakken (pillowbags). Een pepermunt weegt standaard ca. 2 gram per stuk. Het aantal stuks per zak kun je zelf bepalen. Dit kan variëren van 200 stuks tot 600 stuks per zak, waarbij wij meerdere zakken per doos aanleveren.

Wij houden rekening met de suikerinname bij het pepermunt. Novadens Food & Care Solutions streeft ernaar dat het suikergehalte onder het gemiddelde ligt. Wij willen dezelfde frisse beleving geven, maar bereiken een suikerreductie van 50% ten opzichte van de algemeen verkrijgbare pepermunt. 

Enkele feiten over pepermunt

Bedrukte pepermunt met logo heeft een groot bereik, omdat het zo bekend en gevestigd is als snoepgoed. Het heeft een fris imago omdat het zijn naam dankt aan de pepermuntplant. Dat geeft een frisse beleving aan je merk en bedrijfsnaam. 

Omdat pepermunt zo’n traditie kent, zijn er ook wel leuke wetenswaardigheden over dit snoepgoed te bedenken. Wellicht ken je deze feiten al. 

Pepermunt:

  • dankt haar naam aan de mentha piperita, een 50 cm hoge plant dat verbouwd wordt in Engeland, Frankrijk, VS en Japan
  • er is ook een maagpepermunt met medicinale werking
  • pepermunt in snoepvariant stimuleert het kauwgedrag, wat ook de concentratie stimuleert
  • pepermunt verfrist de adem en dus ook de dag 😊

Wat kost gepersonaliseerd pepermunt bedrukken? 

Samengevat is het aantrekkelijk om pepermuntverpakkingen te personaliseren.Bedrukte pepermunt is erg laagdrempelig dus het draagvlak is groot. Ook is het prijstechnisch interessant, omdat full colour print in kleine oplages niet duur hoeft te zijn. Verder is er ook in de druktechniek genoeg mogelijk. 

Wanneer wij persoonlijk met je afspreken, berekenen wij op basis van je behoeften wat het beste is. 

Wanneer je hier niet uitkomt, vraag dan om ons persoonlijk advies over pepermunt met logo. Dan lopen wij met je door waarmee je voordelig uit bent. 

Wanneer je zoekt naar een maatgerichte oplossing, neem dan contact op met Novadens Food & Care Solutions via:  +31 (0) 182 - 20 50 24, of via info@novadens.nl

Pepermunt bedrukken met logo