DIRECT CONTACT

Over Novadens

Novadens is een jong bedrijf dat innovatieve en oplossingsgerichte producten ontwikkelt op het gebied van Food en Care. Voorwaarde voor het ontwikkelen van de producten is dat ze grote toegevoegde waarde hebben. Directeur Arjan Blom, die het bedrijf eind 2014 oprichtte, wil er volledig achter kunnen staan.

Met Fairtrade producten van Novadens krijgen boeren een ‘faire’ prijs voor hun producten

In de voedingsmiddelenindustrie heeft dat tot nu toe al geleid tot producten als de Fairtrade suikerstick en Fairtrade pepermunt. Daarmee zorg je dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst.

Kom maar op zon. De gloednieuwe suntissue Sunwipe van Novadens beschermt je er tegen

Een mooi voorbeeld op het gebied van ‘Care Solutions’ is de suntissue Sunwipe van Novadens. Een bijzonder handig en handzaam zonnebranddoekje dat buiten gewoon goed tegen de zon beschermt. Na vier jaar productontwikkeling is de sunwipe goedgekeurd voor de hele Europese markt. Dankzij de innovatieve verpakking blijft de beschermingsfactor 30 minimaal 1,5 jaar van kracht. De Sunwipe zonnebranddoekjes zijn biologisch afbreekbaar. En ‘last but not least’ zijn ze – in tegenstelling tot een fles zonnebrandcrème – bijzonder handig om mee te nemen.

Novadens verpakt en bezorgt

Ben je op zoek naar een partij om je verpakkingen en distributie te verzorgen? Dan biedt Novadens uitkomst. Ervaar onze professionele aanpak, kennis en ervaring in het verpakken van producten in de voedingswarenindustrie en de zorgsector.

Vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan!