Koffiekoekjes & Chocolaatjes met logo

Een kopje koffie is niets zonder de aankleding van de suikerstick, het melkcupje en natuurlijk het koekje voor bij de koffie. Het koekje bij de koffie is in Nederland niet meer weg te denken. Novadens wil van deze standaardproducten een unieke ervaring maken. Met het bedrukken van de koffieproducten maak je van elk kopje koffie je eigen visitekaartje. Daarnaast heeft het ook een zakelijk doeleinde en dat is het promoten van je eigen merk. De beleving van het gepersonaliseerde kopje koffie moet zo goed mogelijk overkomen op de doelgroep. Dan is de boodschap achter de marketinguiting geslaagd. Het is belangrijk dat de boodschap krachtige indruk blijft houden bij het publiek. Dat past binnen onze visie: wij willen de merkbeleving van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij bieden horeca en bedrijven de mogelijkheid om op verschillende producten hun logo te drukken. Neem hierbij de koekjes, waarbij je als klant kan kiezen uit 3 gechocolateerde mixen en 2 mixen met echte Hollandse koekjes. Uiteraard behoort ook het bekende speculoos koekje tot het assortiment. Wij bieden een full colour bedrukken koekjes al aan vanaf 19.500 stuks. Bij de grotere partijen start een private label koek vaak pas bij een afname van 700.000 stuks, maar nu kan iedereen zijn eigen logo of merk op de folie laten drukken! Dit kan ook voor de chocolaatjes puur of melk, deze kunnen ook vanaf 19.500 stuks (full colour) al met eigen logo geleverd worden. Om alles verder aan te kleden kunnen we ook creamersticks, canderel en melkcups met logo bedrukken.

Mochten ook deze aantallen nog teveel zijn voor bijvoorbeeld een beurs, (bedrijfs)event of een feestje? Dan kunnen wij vanaf 150 stuks mini stroopwafels full colour laten bedrukken. 

Koffiekoekjes met logo - stroopwafels

Vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan!