Fairtrade Pepermunt van Novadens

Fairtrade Pepermunt van Novadens: zowel attent naar je gasten als naar de boeren in ontwikkelingslanden

Fairtrade Pepermunt van Novadens is een leuke attentie voor je gasten en relaties. Denk bijvoorbeeld aan een pepermuntje bij de rekening in een restaurant. Maar ook heel attent naar de boeren in ontwikkelingslanden. Want zij krijgen een faire prijs voor hun product.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Fairtrade Pepermunt

Kies je voor Fairtrade Pepermunt van Novadens, dan draag je als bedrijf bij aan eerlijke handel. Want je zorgt dat boeren in ontwikkelingslanden een minimumprijs én een Fairtrade premie krijgen voor hun product. Zodat ze hun gezin kunnen onderhouden en aan de ontwikkeling van hun product kunnen werken.

Boeren uit ontwikkelingslanden boeren beter met Fairtrade Pepermunt

Fairtrade zorgt voor een betere marktpositie van boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Om Fairtrade te laten werken zijn er bedrijven en consumenten nodig die eerlijke en duurzame producten willen kopen en verkopen. Wij zijn er trots op dat we in Nederland één van de 140 bedrijven zijn die deze producten aanbieden.

Met Fairtrade Pepermunt van Novadens oogst je gegarandeerd succes

Met onze Fairtrade Pepermunt laat je zien dat je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vindt. En dat “de drie P’s” People, Planet en Profit bij je bedrijf mooi in balans zijn. Dat versterkt het imago van je bedrijf bij je klanten en relaties.

Door op onderstaande link te klikken, krijg je een korte video-uitleg hoe Fairtrade precies werkt.

Bestel de Fairtrade Pepermunt voor je bedrijf

Met de Pepermunt van Novadens help je niet alleen arme boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Het laat ook zien dat je bedrijf Fairtrade producten steunt. Door de Novadens Fairtrade pepermuntjes aan te bieden, laat je gasten, relaties en personeel zien dat je bedrijf eerlijke handel stimuleert.

Vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan!