De besteksets van Novadens vallen altijd in de smaak

Particuliere en zakelijke klanten laten steeds vaker maaltijden bezorgen. Zij zien het als een extra service als er een bestekset bijzit. Want soms is er niet genoeg of zelfs helemaal geen bestek. Bovendien hoeven je klanten niet af te wassen. Met onze besteksets ontzorg je ze dus volledig.

Voor de juiste bestekset met een attentie komen klanten bij je terug

Bij Novadens kun je als ondernemer precies de juiste bestekset bij je thuisbezorgmaaltijd leveren. Heel attent is bijvoorbeeld om naast het bestek een Fairtrade pepermuntje bij de bestelling shoarma met knoflooksaus te stoppen. Zo bezorg je de klant behalve een overheerlijke maaltijd ook nog een frisse adem. Dan doe je wat je noemt aan klantenbinding.

De passende bestekset kun je zelf of met ons samenstellen

Je kunt de bestekset zelf samenstellen met de kwaliteit die je klanten verwachten. Of voor een bestekstek kiezen die de verwachtingen van je klanten zelfs overtreffen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een simpele set met koffielepel, Fairtrade suikerstick, zoetstofstick en creamerstick tot een bestekset met alles er op en er aan, compleet met een persoonlijke attentie. Vanzelfsprekend helpen en adviseren wij je graag bij het samenstellen van een bestekset op maat.

Met de bestekset kun je zelfs reclame maken voor je bedrijf

Ook het bedrijfslogo en de contactgegevens kunnen wij in de bestekset verwerken. Je kunt er zelfs standaard een menukaartje bij doen waarmee je klanten de volgende keer kunnen bestellen. Vanzelfsprekend helpen en adviseren wij je graag bij het samenstellen van een bestekset op maat.

Hieronder geven we alvast een voorproefje van de mogelijkheden

Zit de juiste bestekset er nog niet bij. Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Samen komen we altijd tot een pasklare oplossing.

Kijk voor besteksets à la carte bij onze bestekpochetten

Ben je op zoek naar besteksets in het luxere segment voor je bezorgmaaltijd, restaurant of kantine? Kijk dan bij onze bestekpochetten.

Onze besteksets leveren we tegen een messcherpe prijs

Vraag meteen gratis en vrijblijvend een messcherpe offerte aan!