Vragen over de promotiematerialen van Novadens

Vragen over de producten van Novadens

Novadens levert een scala aan promotiematerialen voor o.a. bij de koffie en thee. En bij een breed aanbod hoort een breed assortiment aan vragen. Om deze reden schrijven wij graag een artikel over de meest gevraagde vragen van onze klanten. Daarbij bespreken wij de belangrijkste producten geven wij antwoord op deze vragen.

1. Vragen over bedrukte pepermunt

Waarom wil ik mijn bedrukte pepermunt bedrukken met logo?
Uw gasten waarderen een pepermuntje bij de rekening, maar vaak eten zij deze niet direct op. Zo verdwijnt het pepermuntje regelmatig in de broekzak, handtas of jaszak voor een later moment. Dit maakt van uw presentje een visitekaartje en geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling.

Wat zijn de voordelen van bedrukte pepermunt met logo?
Het bedrukken van pepermunt met logo heeft als voordeel dat uw merk zichtbaar en herkenbaar wordt. Op deze manier haalt u meer waarde uit uw presentje en heeft u op een later moment nog eens contact met uw gasten. Het staat professioneel, is hygiënisch en geeft uw merk extra slagkracht.

Is bedrukte pepermunt een goed promotiemateriaal?
Bedrukte pepermunt is een ideaal promotiemiddel voor zowel horeca als ondernemers. Het uitdelen van pepermuntjes is een kostenefficiënt presentje dat veel mensen waarderen. Er zijn immers maar weinig mensen die geen pepermunt lusten. Door de eenvoudige verspreiding van de per stuk verpakte pepermuntjes met logo is dit promotiemiddel een perfecte toevoeging aan uw marketingstrategie. 

Wat zijn de voordelen van bedrukte pepermunt door Novadens?
De bedrukte pepermunt van Novadens onderscheid zich door de mogelijkheid om in kleine oplages en in Full Colour te bedrukken. Om deze reden is het bedrukken van pepermunt met logo een interessante optie voor zowel de kleine horecagelegenheden en ondernemers, als de grotere organisaties. De hoogwaardige kwaliteit van de folie zorgt ervoor dat uw logo altijd goed uit de verf komt. Een mooie reden om de bedrukte pepermunt van Novadens aan uw assortiment presentjes toe te voegen.

Hoeveel kost het bedrukken van pepermunt?
Bij Novadens leveren wij graag kwalitatief hoogwaardige service op maat. U bepaalt dus zelf de prijs per los verpakt pepermuntje als u een hogere oplage besteld. Daarnaast is het mogelijk om eigen drukplaten aan te schaffen in plaats van het de keuze te maken voor digitale bedrukking. Dit bevat een eenmalige investering, maar zorgt op de lange termijn voor een voordeliger kostenplaatje. Enthousiast geworden? Neem contact op met Novadens voor een offerte op maat.2. Vragen over Sunwipes:

Wat zijn Sunwipes van Novadens?
De Sunwipe van WetNap en Novadens zijn non-woven doekjes geïmpregneerd met zonnebrand. De zonnebranddoekjes bevatten 14 ml factor 30 zonnebrand. Door dat de doekjes los verpakt zijn, zijn ze makkelijk op te bergen. Zo is het mogelijk om een doekje in de handtas, rugzak en zelfs binnenzak mee te nemen. Op deze manier heeft u altijd en overal zonnebrand bij de hand. De los verpakte doekjes vormen mee naar het lichaam en zijn hierdoor ideaal voor buitensporters en wielrenners. Natuurlijk zijn de Sunwipes ook erg handig voor een dagje uit, terras, pretpark, festival of andere buitenlocaties. 

Wat zijn de voordelen van zonnebranddoekjes als Sunwipes? 

 • Gemakkelijk op te bergen 
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • Beschermt de meest blootgestelde huid
 • Eenmalig gebruik
 • Geen lekkage zoals bij een fles

Voor wie zijn de Sunwipes van Novadens?
De Sunwipes van Novadens zijn een ideale toevoeging aan uw service. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van de gasten op uw terras, of bezoekers van uw pretpark, dierentuin of festival. Ook voor sportverenigingen, speeltuinen en andere buitenlocaties is het uitdelen van Sunwipes ideaal. Bent u benieuwd hoe de Sunwipes bijdragen aan uw promotieactiviteiten en service? Neem dan contact op met Novadens voor een offerte op maat.

Hoe gebruik ik de Sunwipes van Novadens? 

 1. Open de verpakking
 2. Neem het doekje in de hand
 3. Smeer de blootgestelde huid goed in
 4. Laat de zonnebrand intrekken
 5. De huid is beschermd tegen de zon

Wat kosten de Sunwipes van Novadens?
De kosten voor de Sunwipes lopen uiteen. Zo zit er verschil tussen het product voor consumenten en bedrijven. Bent u benieuwd hoe u Sunwipes kunt aanschaffen en voor welke prijzen? Neem dan contact op met Novadens. 3. Vragen over bedrukte koffiekoekjes:

Wat zijn de bedrukte koffiekoekjes van Novadens?
Novadens bedrukt de folie van koffiekoekjes met uw logo. Op deze manier maakt u van uw kopje koffie een visitekaartje. Door het bedrukken van uw koffiekoekjes geeft u uw merk meer slagkracht. De extra zichtbaarheid zorgt immers voor een extra contactmoment met de gast. 

Waarom wilt u uw koffiekoekjes bedrukken met uw logo?
Wanneer u de koffiekoekjes bedrukt met uw logo, maakt u van een weggevertje een waar presentje. Door de extra zichtbaarheid en herkenbaarheid haalt u ook meer waarde uit het weggevertje. De gasten ervaren het merk en een simpel kopje koffie wordt al gauw een waar visitekaartje. Ben je enthousiast? Neem dan contact op met Novadens voor een offerte op maat.

Wat zijn de voordelen van bedrukte koffiekoekjes? 

 • Haal meer waarde uit uw presentje
 • Breng uw logo en merk naar voren
 • Maak een simpel kopje koffie een ervaring
 • Maak uw merk herkenbaar en zichtbaar

Hoeveel kost het bedrukken van koffiekoekjes?
De kosten van het bedrukken van koffiekoekjes zijn afhankelijk van de oplage. U betaalt eenmalig de instelkosten voor de digitale druk en heeft daarna de keuze uit 1 tot 4 kleuren. Na deze eenmalige kosten betaalt u enkel de variabele kosten voor de folie en de gekozen mix. 

 • Kleine oplages vanaf 19.000 stuks
 • Eenmalige instelkosten voor de digitale druk
 • Keuze uit vier kleuren
 • Daarna kosten voor de folie en de gekozen mix

Welke koekjes kan ik laten bedrukken door Novadens? 
Novadens biedt u een breed assortiment koffiekoekjes op te bedrukken met uw logo:

 • Van het bekende Speculoosje tot aan mini-stroopwafels
 • 3 gechocolateerde mixen en 2 echte Hollandse mixen
 • Chocolaatje puur en melk
 • Voor meer informatie over het assortiment contact opnemen4. Vragen over andere producten

Wat zijn de mini saustubes van De Zaanse?
De mini tubes saus van De Zaanse zijn een uitkomst voor elke horecagelegenheid. Met deze mini tubes saus geeft u dat extra stukje luxe bij uw topgerecht. De Mini Tubes zijn verkrijgbaar in drie smaken: 

 • Zaanse Ketchup
 • Zaanse Mayonaise
 • Zaanse Mosterd-Mayonaise

Wat zijn de voordelen van de mini saustubes van De Zaanse?

 • Verkrijgbaar in mini tube van 30 ml
 • 3 smaken, te weten Zaanse Mayonaise, Zaanse Ketchup en Zaanse Mosterd-Mayonaise
 • Bij afname gratis blikken dispenser
 • Tubes zijn recyclebaar
 • Zijn gluten en lactosevrij

Wat kosten de mini saustubes van Novadens?
De Zaanse mini tubes van Van Wijngaarden zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Voor een mini tube Mayonaise en Mosterd-Mayonaise rekenen wij € 0,38. De mini tube Zaanse Ketchup leveren wij voor € 0,36 per tube. De tubes zijn verpakt in handzame dozen a 60 stuks.

"Geef je merk extra slagkracht met Novadens!"

Heeft u interesse in een van onze topproducten? Neem dan contact op met Novadens en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.